Monitoring absolwentów

WGRYŹ SIĘ W PRZEPIS Z MAMUT POLSKA S.A.

Jesteś studentem kierunku związanego z żywieniem?
Masz pomysł na produkt, który zrewolucjonizuje branżę piekarsko – ciastkarską?
Weź udział w konkursie Mamut Polska S.A. „Wgryź się w przepis” i wygraj atrakcyjne nagrody! Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu jest partnerem naukowym konkursu.

Czekają na Ciebie atrakcyjne nagrody: 10 000 zł oraz 3 – miesięczny płatny staż w Mamut Polska S.A.

Zasady konkursu są proste:

  1. działasz samodzielnie lub tworzysz dwuosobową drużynę,
  2. wymyślasz koncepcję produktu spożywczego w zakresie branży piekarsko – ciastkarskiej,
    w oparciu o park technologiczny firmy Mamut Polska S.A.,
  3. wypełniasz formularz zgłoszeniowy,
  4. wysyłasz go listem poleconym (koniecznie z dopiskiem: Konkurs: „Wgryź się w przepis”)
    na adres: Mamut Polska S.A., ul. Muchoborska 3, 54-424 Wrocław.

Mamut Polska S.A. poszukuje kreatywnych twórców znających przepis na produkt, który odniesie spożywczy sukces. Komisja Konkursowa oceni przygotowaną recepturę w następujących kategoriach:

  • innowacyjność pomysłu,
  • uzasadnienie rynkowe,
  • dopasowanie receptury produktu do możliwości technologicznych firmy Mamut,
  • dopasowanie produktu do specjalizacji branżowej i profilu produkcyjnego Mamut.

Najbliższe spotkanie promujące konkurs odbędzie się na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu w dniu 29 listopada 2017 r. w budynku Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności, przy ul. Józefa Chełmońskiego 37, w sali 012 (na parterze), o godz. 10.00. Szczegóły spotkania zawarte są w dołączonej agendzie.

Więcej szczegółów oraz regulamin konkursu znajdziesz na: http://konkurs.mamutsa.pl/

Nie czekaj! Uruchom swoją kreatywność i zgłoś się już dziś!

Strona główna