Strona główna -> Raporty
Pokaż Sortowanie:

Raporty

Baza wiedzy

Zdjęcie dla wiedzy

Wybrane substancje odżywcze i antyżywieniowe ziemniaka

Wybrane substancje odżywcze i antyżywieniowe ziemniaka i zmiany ich zawartości podczas przetwarzania na produkty spożywcze
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Zastosowanie hydralizatów z białek jaj w produkcji modelowych przetworów mięsnych

Zastosowanie hydralizatów z białek jaj w produkcji modelowych przetworów mięsnych
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Zmiany właściwości wypiekowych mąki pszennej

Zmiany właściwości wypiekowych mąki pszennej pod wpływem dodatku maltodekstryn
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Przydatność wybranych gatunków roślin do zasiedlania terenów zdegradowanych przez przemysł miedziowy

Przydatność wybranych gatunków roślin do zasiedlania terenów zdegradowanych przez przemysł miedziowy
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Wpływ mieszanek strączkowo‐zbożowych

Wpływ mieszanek strączkowo‐zbożowych na zachwaszczenie łanu
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Cystoskopia u psów

Cystoskopia u psów
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Analiza morfologiczna nadnerczy psów

Analiza morfologiczna nadnerczy (Glandulae Suprarenales) psów rasy American Staffordshire Terrier (AST) w okresie okołoporodowym
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Wchłanianie wybranych aminokwasów egzogennych

Wchłanianie wybranych aminokwasów egzogennych w jelicie u kurcząt po zastosowaniu ouabainy i witamin rozpuszczalnych w wodzie
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Przydatność podłoża z piasku w uprawie pomidora szklarniowego

Przydatność podłoża z piasku w uprawie pomidora szklarniowego
Więcej
Zdjęcie dla wiedzy

Wpływ barwy światła na ukorzenianie sadzonek pędowych pomidora

Wpływ barwy światła na ukorzenianie sadzonek pędowych pomidora
Więcej
Zobacz wszystkie artykuły